Image
man and child hero
Image
man and child hero mobile

Pressemeddelelser

 • INGO automatstationer fejrer 10 år med lave priser 2024-04-26

  Pressemeddelelse, 2024-04-26

  INGO automatstationer fejrer 10 år med lave priser

   

  For 10 år siden blev varemærket INGO introduceret på det danske og svenske brændstofmarked. Nu fejrer kæden, som tidligere var kendt under navnet JET, 10 år med lave priser. Startskuddet for fejringen sker fredag den 26. april, kl. 15, når INGO inviterer til fødselsdag på alle sine stationer. Hele weekenden tilbyder INGO en prisnedsættelse på 1,10 kr. pr. liter til alle de kunder, som har INGO-appen samt bilvask for kun 10 kr. til alle kunder.

   

  Ændringen af 70 JET stationer i Danmark og 140 i Sverige begyndte i april 2014, og de første INGO stationer så dagens lys. Med et tydeligt koncept og en filosofi om at ingen skal betale med end nødvendigt for at tanke sin bil, har varemærket opnået stor fremgang. I dag tilbyder INGO et netværk på i alt 500 automatstationer i Danmark og Sverige, og ca 50 af disse har en bilvask. 

   

  • Jeg er utroligt stolt over den rejse, vi har været på siden varemærket INGO blev lanceret for 10 år siden. Efter det har vi mere end fordoblet vores netværk af automatstationer med brændstof og desuden lanceret vores eget koncept for bilvask. Men fremfor alt er jeg glad for, at vi tilbyder præcis det som kunderne vil have – en hurtig og enkel tankning til lav pris. Jeg glæder mig til at fejre vores 10-års fødselsdag sammen med vores kunder hele året, siger Erika Johansson, direktør i INGO

  INGOs 10-års fejring starter i april og fortsætter hele året. Kunderne kan se frem til festligheder på stationerne og i forbindelse med andre arrangementer samt konkurrencer og tilbud i INGO-appen. 

   

  For yderligere information:


  Jesper Hyldal, Regional Director of Operations, INGO
  E-mail: Jesper.Hyldal@ingofuel.com
  Mobil: + 45 212 447 55

  INGO (tidligere JET) åbnede sine første selvbetjeningsstationer i 1985 i Danmark og har siden starten fokuseret på hurtigt og effektivt at sælge brændstof til en lav og fair pris. INGO er repræsenteret i Danmark med ca 200 stationer og i Sverige med ca 300 stationer. Siden 2012 har INGO været ejet af det canadiske selskab Alimentation Couche Tard.

 • INGO åbner 30 nye stationer

  INGO udvider igen antallet af tankstationer i Danmark. 30 nye INGO-stationer åbner i de kommende måneder, og dermed er antallet af stationer i Danmark mere end fordoblet, siden INGO startede i Danmark i 2014.

  De kommende måneder vil INGOs orange farver brede sig yderligere rundt i Danmark. I de næste to måneder åbner 30 nye INGO-stationer, der sælger benzin og diesel til lavpris.

  ”Vi har en lang erfaring med drift af automatstationer og lavpris. Men vi tager automatstationerne til et nyt niveau ved at lægge meget vægt på, at stationerne er rene, oplyste og indbydende. At stationerne altid er rene, velfungerende og altid har en god pris tror jeg er baggrunden for, at vi har den store fremgang ” siger Jesper Hyldal, Salgsdirektør i INGO.

  Vokseværk

  Med de 30 nye stationer når INGO op på 181 stationer. Det er mere end en fordobling fra de 72 stationer, kæden havde, da det daværende JET skiftede navn til INGO.

  ”Med de nye stationer når vi endnu bredere ud i Danmark, så det langt de fleste steder er muligt at finde en INGO-station. Og uanset om man har kort til Cirkel K, 1-2-3 automatstationerne eller INGO, kan man bruge samme kort på alle stationer,” siger Jesper Hyldal.

  INGO (og tidligere JET) har været pionererne på markedet for Automatstationer og lavpris, siden de første seks stationer åbnende i 1985. I 1997 var 29 procent af alle tankstationerne i Danmark ubemandede. I dag er billedet vendt, så der er godt 75 procent ubemandede stationer og resten bemandede.

  ”Danskerne har taget de ubemandede stationer til sig. Men hvor de ubemandede stationer i dag er blevet det normale i gadebilledet, så skal vi stadig have fokus på at udvikle vores stationer. Derfor bliver en INGO station tilset to gange i døgnet af en Stations inspektør, der sørger for, at stationen altid er ren, og at alt fungerer. Vi kan sagtens have kunden i fokus, selvom vi ikke er tilstede, når kunden er på tanken,” siger Jesper Hyldal.

  For yderligere information og eventuelt billeder, kontakt venligst:

  Jesper Hyldal, Salgsdirektør INGO, tlf. 2124 4755

 • INGO lancerer UPGRADE 95 i Danmark 2021-05-31

  INGO lancerer plus-brændstofproduktet – UPGRADE 95 – for første gang i Danmark. INGO har store forventninger til produktet og håber, at danskerne vil tage godt imod plusproduktet. UPGRADE 95 har unikke additiver, som både renser og beskytter bilens motor – til markedets førende INGO-pris. UPGRADE 95 er allerede blevet introduceret på fem stationer i hovedstadsområdet, og i løbet af sommeren vil produktet blive tilbudt på mere end 90 stationer landet over.

  INGO er blandt de førende brændstofvirksomheder i Danmark. For at styrke denne position, introducerer vi nu vores nyeste plusprodukt – UPGRADE 95. I løbet af sommeren 2021 vil vi rulle UPGRADE 95 ud på alle INGO stationer, som i dag tilbyder 92 Oktan.

  UPGRADE 95 – et plusprodukt til INGO-pris
  Additiver gør en mærkbar forskel for din bil og din kørsel[1], og i UPGRADE 95 er der tilføjet ekstra multifunktionelt additiv, der hjælper med at rense og beskytter motoren, reducerer friktion og giver derfor en bedre motorgang. Ligesom markedet oplever INGO en større efterspørgsel på produkter med additiver[2]. Derfor introducerer INGO nu UPGRADE 95, som desuden indeholder 10 % bioethanol og dermed også hjælper med at reducere køretøjets udledning.

  ”INGO vil altid tilbyde kunderne de mest tidsvarende og bedste produkter til rene INGO-priser. Dette gælder også for UPGRADE 95. Selv om det er et plusprodukt, så vil ligge i det laveste prisleje i forhold til lignende produkter på det danske marked”, siger Jesper Hyldal, Chef for INGO i Danmark.

  Hvor kan du finde UPGRADE 95?
  De første fem INGO-stationer i hovedstadsområdet, som tilbyder UPGRADE 95 er:

  INGO Brøndby (Vallensbækvej 13)
  INGO Slotsherrensvej
  INGO Vigerslevs Alle
  INGO Ålekistevej
  INGO Søborg

  For mere information
  For yderligere information kontakt venligst Jesper Hyldal på nr. 21 24 47 55. Læs mere på www.ingo.dk

  Faktaboks
  Læs mere om UPGRADE 95 her.

  UPGRADE 95 findes allerede nu på fem stationer i hovedstadsområdet: i Brøndby på Vallensbækvej, på Slotsherrensvej, på Vigerslevs Allé, på Ålekistevej og i Søborg. Planen er, at UPGRADE 95 skal ud på mere end 90 stationer landet over.

  UPGRADE 95 har ekstra multifunktionelt additiver som renser og beskytter motoren samt reducerer friktion, hvilket giver en bedre motorfunktion.

  På udvalgte INGO stationer kan kunderne fortsat købe benzin 98 E5 – det vil sige benzin med 5% bioethanol. 92 Oktan vil løbende blive udfaset fra INGO stationer i Danmark. 

  INGO er et af landets førende benzinlavprisselskaber med mere end 150 stationer landet over.

   

  Kilde: https://fdm.dk/alt-om-biler/bilen-hverdagen/teknik/additiv-er-servicerens-til-braendstoftanken

  Kilde: https://fdm.dk/nyheder/bilist/2020-04-haeld-additiver-din-benzinbil 

  Kilde: https://www.motormagasinet.dk/article/view/718764/telefoner_gloder_efter_fdms_additivartikel

 • 87.221 kr. blev resultatet af INGO’s netop gennemførte weekend kampagne for Julemærkehjemmene.

  Benzinselskabet INGO har i snart 2 år støttet Julemærkefonden i deres stræben efter at hjælpe børn, som er udsatte for mobning, ensomhed og bare ikke trives. Gennem kampagnen ”INGO støtter Julemærkefonden” har INGO skænket 1,- kr. pr. tankning gennemført mellem d. 20-22 november. Dette betyder at vi sluttede på et bidrag på hele Kr. 87.221,-. Dette skønne beløb giver mulighed for mere end 1 barn yderligere ophold på et Julemærkehjem.

  ”INGO er meget stolte og glade for samarbejdet med Julemærkefonden. Fremtiden for vores børn og ungdom er vigtig og Julemærkehjemmene hjælper netop de børn der mistrives. Alle børn fortjener en opvækst med varme og omtanke.” siger Jesper Hyldal, chef for INGO i Danmark.

  ”I Julemærkefonden er vi meget glade for samarbejdet med INGO. De støtter os løbende gennem forskellige innovative kampagner som fx denne. Som hjælpeorganisation er vi dybt afhængige af støtten fra virksomheder, privatpersoner og fonde. Uden deres hjælp kunne vi ikke hjælpe de 1.000 børn, som hvert år får ophold på et Julemærkehjem, ” siger direktør i Julemærkefonden, Søren Ravn Jensen.

  ”Med denne kampagne vil vi gerne vise, at selv det mindste tæller og kan gøre en stor forskel. Kan vi samle penge sammen til, at et yderligere barn der mistrives, kan komme afsted på et Julemærkehjem, er det en succes”. siger Jesper Hyldal.

  For yderligere information, Kontakt venligst:

  Jesper Hyldal

  E-mail: Jesper Hyldal@ingofuel.com

  Mobil: 21 24 47 55

 • INGO-kunder spiller penge til Julemærkefonden 2020-02-20

  Kunderne hos INGO har de sidste 4 uger deltaget så flittigt i kampagnen ”Omtanken”, at Julemærkefonden nu modtager 110.000 kroner til organisationens arbejde for bedre trivsel hos børn.

  ”Vi er meget glade og stolte af, at INGO har valgt at støtte vores sag om at hjælpe børn der mistrives. Det kommer til at gøre en stor forskel for disse børn,” siger Søren Ravn Jensen, der er direktør i Julemærkefonden.

  De seneste 4 uger har INGOs kunder kunne spille et spil på selskabets mobilapp, hvor de på tid skulle svare på spørgsmål om Julemærkefonden og på samme tid selv kunne vinde op til 50 liter gratis brændstof. Som en del af INGOs tætte samarbejde med Julemærkefonden gav INGO så 25 ører per spil, kunderne har spillet, til Julemærkefonden. Det er nu efter kampagnens 4 uger blevet til hele 110.000 kroner.

  ”Julemærkefonden gør en kæmpe indsats for at hjælpe børn til en tilværelse uden mobning, ensomhed og mistrivsel. Derfor har det været meget positivt at følge, hvordan vores kunder har taget kampagnen ”Omtanken” til sig. Med kampagnen har vi både doneret penge til det gode arbejde, men vi har også været med til at udbrede kendskab til Julemærkefondens arbejde gennem vores spil,” siger Jesper Hyldal, der er salgsdirektør for INGO.

  Fremtiden for børn og unge er vigtig

  Julemærkefonden har i dag 5 Julemærkehjem, hvor børn på mellem syv og 14 år bor, lever og går i skole i de 10 uger et ophold varer. Fælles for børnene er, at de har lavt selvværd, er socialt isolerede og ofte været udsat for mobning. Tidligere blev arbejdet finansieret gennem Julemærket, der derfor også har givet navn til organisationen, men i takt med at antallet af breve falder, så er salget dalet de senere år.

  ”Desværre giver salget af Julemærker ikke længere nok indtægter for os, så vi er nødt til at tænke i nye baner for at finde finansiering til at hjælpe det stigende antal børn, der har brug for hjælp. Samarbejdet med INGO er et eksempel på en virksomhed, der har CSR højt på agendaen. INGO har en bred målgruppe, der kan være med til at øge kendskabet til Julemærkefondens arbejde,” siger Søren Ravn Jensen.

  Samarbejdet mellem INGO og Julemærkefonden fortsætter selvom kampagnen ”Omtanken” er slut i denne omgang.

  ”Vi er hver dag i kontakt med tusindvis af danskere, der køber benzin til lavpris. Det er kunder, der uanset hvor meget eller lidt, de køber, bliver behandlet helt lige. Det er en vigtig fællesnævner med Julemærkefonden og deres arbejde. Alle børn er lige meget værd og har ret

  til at vokse op i en verden uden mobning og med varme og omtanke. Vi ser frem derfor til at fortsætte samarbejdet med Julemærkefonden, ” siger Jesper Hyldal.


  For yderligere information, kontakt venligst:

  Jesper Hyldal, salgsdirektør INGO, tlf. 2124 4755

  Katrine Svarre Müller, chef for strategiske partnerskaber i Julemærkefonden, tlf.: 2681 90 81

  Fakta om Julemærkefonden

  Julemærkefonden driver fem Julemærkehjem rundt om i landet. Her hjælper vi 198 børn ad gangen og knap 1.000 børn om året.

  På Julemærkehjemmene lærer vi børn at indgå i fællesskaber, for det er forudsætningen for deres trivsel, læring og udvikling. Fælles for de børn, der i dag søger om hjælp på et af vores fem Julemærkehjem, er, at de har et lavt selvværd, er socialt isolerede og ofte har været udsat for mobning. Mange er også overvægtige.

  Det får de hjælp til at ændre – og det virker:

  · 36 % af vores børn vurderer før et ophold, at de har en god tro på sig selv. 12 måneder efter endt ophold er tallet hele 73 %.

  · 69 % af vores børn oplever mobning, når de starter. 12 måneder efter ophold er det kun 14 %.

  · 58 % af vores børn er svært overvægtige, når de starter. 12 måneder efter opholdet er tallet nede på 22 %.

  Julemærkefonden modtager kun 3,7 % i offentligt tilskud, og er derfor helt afhængig af gaver og bidrag fra virksomheder, fonde og privatpersoner, for at kunne drive de fem Julemærkehjem i Danmark.

  Fakta om INGO

  INGO (tidligere JET) var i 1985 blandt de første i Danmark, der etablerede tankstationer med selvbetjening og lav pris på brændstof.

  INGO har i dag 155 automatstationer i Danmark. På 41 stationer tilbyder INGO CARWASH til lav pris. INGO tilbyder en lav og fair pris til alle kunder uden komplicerede rabatter eller andre bonussystemer. Det er altid den lave pris på prisskiltet, der gælder.

  INGO har siden 2012 været ejet af det canadiske selskab Alimentation Couche-Tard.

 • Er din bil klar til den nye benzin? 2020-02-07

  De færreste har nok lagt mærke til, at der efter nytår har stået E10 frem for E5 på benzinstanderen. Men den lille ændring kan få stor betydning, hvis du kører i en ældre bil og ikke holder øje med hvilken benzin, du tanker.

  Efter årsskiftet er der nemlig introduceret en ny benzinstandard i Danmark på grund af et lovkrav om større iblanding af bioethanol i brændstof. Oktan 92 og 95 med 5 procent bioethanol (E5) er erstattet af Oktan 92 og 95 med 10 procent bioethanol. Alle biler, der er produceret efter 1. januar 2011, er godkendt til den ny benzin. Men kører du i en ældre bil, kan du ødelægge bilens motor, hvis du tanker den nye E10 benzin.

  ”Vi anbefaler, at man lige kontrollerer sin bil. Det er cirka fem procent af de danske biler, der vil få problemer med E10 benzinen. De bilister, der skal være særligt opmærksomme, er dem med ældre biler fra 90’erne eller nogle af de første modeller med turbo-indsprøjtning. Så tjek det og gå efter oktan 98, hvis bilen ikke kan køre på E10 benzinen”, lyder anbefalingen fra Jesper Hyldal, der er salgsdirektør for INGO.

  Billigste alternativ er oktan 98 E5
  Løsningen er nemlig at skifte til et højre oktantal end 95 oktan, da alt 95 oktan brændstof fremover er E10. Det billigste alternativ er 98 oktan med 5 procent bioethanol, som kun få benzinselskaber vil tilbyde som erstatning. Oktan 98 vil være lidt dyrere end oktan 95. Da alle biler altid kan køre på et højere oktan end det anbefalede, vil alle biler kunne vælge oktan 98.

  ”Den danske bilpark er gammel, og det betyder, at nogle har brug for fortsat at kunne køre på benzin med kun 5 procent bioethanol. De skal også have mulighed for at tanke til lav pris. Vi har derfor valgt at tilbyde 98 oktan på 51 af vores 155 stationer som alternativ for de bilister, der ikke kan skifte til E10,” siger Jesper Hyldal.

  Frem til at alle de 51 stationer har fået den nye 98 oktan E5 benzin, vil der forsat være oktan 92 E5 som alternativ. Så ingen vil være efterladt uden alternativer på de 51 INGO stationer.
  Oktan 92 vil herefter også ændres til E10, men de stationer, der tilbyder 98 oktan E5 vil ikke tilbyde den nye 92 oktan E10.

  Ændringen af ethanolindholdet skyldes, at benzin med større indhold af det plantebaserede bioethanol sænker C02-udledningen. Men er bilen ikke godkendt til den højere mængde bioethanol, så vil bilens pakninger og belægninger hurtigere blive slidt ned, og efter noget tid vil motoren få problemer og på sigt blive ødelagt. Så der er god grund til lige at kontrollere sin bil, hvis den er fra før 2011.

  Tjek bilen på www.drivkraftdanmark.dk/wp-content/uploads/2019/11/Tjek-din-bil.pdf


  For yderligere information, kontakt venligst:

  Jesper Hyldal, salgsdirektør INGO, tlf. 2124 4755

  Fakta om INGO
  INGO (tidligere JET) var i 1985 blandt de første i Danmark, der etablerede tankstationer med selvbetjening og lav pris på brændstof. INGO har i dag 155 automatstationer i Danmark. På 41 stationer tilbyder INGO CARWASH til lav pris. INGO tilbyder en lav og fair pris til alle kunder uden komplicerede rabatter eller andre bonussystemer. Det er altid den lave pris på prisskiltet, der gælder. INGO har siden 2012 været ejet af det canadiske selskab Alimentation Couche-Tard.

 • Ny bilvask uden spildevand i Hobro 2019-11-22

  Nu er der godt nyt til bilisterne i Hobro, der får en helt ny bilvask på INGO-stationen på  Jyllandsvej 11. Vaskehallens teknik er både skånsom over for bilen og miljøet, så du kan køre bilen gennem vaskehallen med god samvittighed.

  Konceptet er enkelthed med en fast lav pris fra 59 kroner. Du kan som noget nyt vælge mellem enten at vente uden for vaskehallen eller blive siddende i bilen, mens bilen bliver vasket.


  ”Vi er glade for, at vi nu også kan give bilisterne i Hobro og omegn mulighed for at benytte vår nye CARWASH på INGO i Hobro” siger Jesper Hyldal, salgsdirektør hos INGO.  
   

  Skånsom for bil og miljø
  Den nye vaskehal er både skånsom over for din bil og miljøet. Børsterne i vaskehallen er de særlige SofTec børster, som det tyske ADAC med mere end 15 millioner medlemmer har kåret til de bedste børster, når det gælder vaskehaller. Børsterne er udviklet, så de er skånsomme over for bilen og samtidig sikrer en effektiv vask hver gang.


  ”Det skal være effektivt, trygt og nemt at få vaske bil hos INGO. Derfor har vi installeret de mest skånsomme børster og bruger kun Svanemærkede produkter. Samtidig har vi et system, der betyder, at vi helt undgår spildevand i kloakken. På den måde er der mange fordele ved at køre i CARWASH fremfor at stå hjemme ved kantstenen og vaskebilen, hvor vandet løber direkte ud i miljøet,” siger Jesper Hyldal.


  Vaskehallen er udviklet således, at 80 procent af vandet bliver genbrugt. Det betyder, at der kun tilføres 12 – 15 liter ekstra vand per bilvask. Det snavsede vand går gennem et rensningssystem, og derfor udledes der kun rent vand uden kemikalierester eller snavs fra vasken.


  CARWASH i Hobro vil som INGOs øvrige vaskehaller være åben fra kl. 6 om morgenen til kl. 23 om aftenen. Priserne er fra 59 kroner for billigste vask.


  Yderligere oplysninger: Jesper Hyldal, Salgsdirektør INGO, tlf. 2124 4755
   

  INGO har i dag 155 automatstationer i Danmark. På 41 stationer tilbyder INGO CARWASH til lav pris. INGO tilbyder en lav og fair pris til alle kunder uden komplicerede rabatter eller andre bonussystemer. Det er altid den lave pris på prisskiltet, der gælder.

 • Ny bilvask uden spildevand i Herning 2019-11-22

  Nu er der godt nyt til bilisterne i Herning, der får en helt ny bilvask på INGO-stationen på Holstebrovej. Vaskehallens teknik er både skånsom over for bilen og miljøet, så du kan køre bilen gennem vaskehallen med god samvittighed.

  Konceptet er enkelthed med en fast lav pris fra 59 kroner. Du kan som noget nyt vælge mellem enten at vente uden for vaskehallen eller blive siddende i bilen, mens bilen bliver vasket.

  ”Vi er glade for, at vi nu også kan give bilisterne i Herning og omegn mulighed for at benytte vår nye CARWASH på INGO i Herning” siger Jesper Hyldal, salgsdirektør hos INGO.  

  Skånsom for bil og miljø
  Den nye vaskehal er både skånsom over for din bil og miljøet. Børsterne i vaskehallen er de særlige SofTec børster, som det tyske ADAC med mere end 15 millioner medlemmer har kåret til de bedste børster, når det gælder vaskehaller. Børsterne er udviklet, så de er skånsomme over for bilen og samtidig sikrer en effektiv vask hver gang.

  ”Det skal være effektivt, trygt og nemt at få vaske bil hos INGO. Derfor har vi installeret de mest skånsomme børster og bruger kun Svanemærkede produkter. Samtidig har vi et system, der betyder, at vi helt undgår spildevand i kloakken. På den måde er der mange fordele ved at køre i CARWASH fremfor at stå hjemme ved kantstenen og vaskebilen, hvor vandet løber direkte ud i miljøet,” siger Jesper Hyldal.

  Vaskehallen er udviklet således, at 80 procent af vandet bliver genbrugt. Det betyder, at der kun tilføres 12 – 15 liter ekstra vand per bilvask. Det snavsede vand går gennem et rensningssystem, og derfor udledes der kun rent vand uden kemikalierester eller snavs fra vasken.

  CARWASH i Herning vil som INGOs øvrige vaskehaller være åben fra kl. 6 om morgenen til kl. 23 om aftenen. Priserne er fra 59 kroner for billigste vask.

  Yderligere oplysninger: Jesper Hyldal, Salgsdirektør INGO, tlf. 2124 4755

  INGO har i dag 155 automatstationer i Danmark. På 41 stationer tilbyder INGO CARWASH til lav pris. INGO tilbyder en lav og fair pris til alle kunder uden komplicerede rabatter eller andre bonussystemer. Det er altid den lave pris på prisskiltet, der gælder.

 • INGO åbner i Aars 2019-04-27

  Nu kommer Aars på kortet over byer med de karakteristiske orange INGO tankstationer i Danmark. På Gl. Viborgvej åbner INGO en station.

  ”Vi glæder os meget til at åbne i Aars, så borgerne får endnu bedre mulighed for at tanke benzin til lav pris. INGOs koncept med selvbetjening og lave priser er fremtidens måde at tanke benzin. Vi bygger på lang erfaring med det koncept, og derfor glæder vi os til at vokse med endnu flere stationer,” siger Jesper Hyldal, der er salgsdirektør hos INGO.

  Han understreger, at kunder med et Circle K kort fortsat kan anvende dette på stationen, efter den er blevet til en INGO station eller på en af de øvrige 155 INGO stationer.

  INGO åbner i de kommende måneder 26 nye stationer landet over.  Tanken på Gl. Viborgvej 11 ventes at stå klar til at betjene kunderne midten af marts.

  Tanken vil som de andre INGO selvbetjeningstanke være førende i at tilbyde danskerne benzin og diesel til lave priser. Men det er ikke det eneste krav, som INGO stiller som til deres nye stationer.

  ”Vi tror, at kunderne vil have faste lave priser frem for komplicerede rabatter og bonusser. Så lav pris vil altid være i fokus hos INGO. Men vi har også den holdning, at det skal være rart at tanke hos INGO. Derfor er vores stationer altid fyldt med lys, rene og indbydende,” siger Jesper Hyldal.

  INGO (tidligere JET) var i 1985 blandt de første i Danmark, der etablerede tankstationer med selvbetjening og lav pris på brændstof. INGO har i dag 129 stationer i Danmark og udvider løbende med nye stationer. De kommende måneder åbner INGO 26 nye stationer og kommer dermed op på 155 stationer i Danmark.

  For yderligere information og eventuelt billeder, kontakt venligst:
  Jesper Hyldal, salgsdirektør INGO, tlf. 2124 4755
  INGO har i dag 130 automatstationer i Danmark. På 39 stationer tilbyder INGO CARWASH til lav pris. INGO tilbyder en lav og fair pris til alle kunder uden komplicerede rabatter eller andre bonussystemer. Det er altid den lave pris på prisskiltet, der gælder.
  INGO har siden 2012 været ejet af det canadiske selskab Alimentation Couche-Tard.

 • INGO åbner i Ebeltoft 2019-04-27

  Nu kommer Ebeltoft på kortet over byer med de karakteristiske orange INGO tankstationer i Danmark. På Århusvej i Tirstrup åbner INGO en station.

  ”Vi glæder os meget til at åbne i Ebeltoft, så borgerne får endnu bedre mulighed for at tanke benzin til lav pris. INGOs koncept med selvbetjening og lave priser er fremtidens måde at tanke benzin. Vi bygger på lang erfaring med det koncept, og derfor glæder vi os til at vokse med endnu flere stationer,” siger Jesper Hyldal, der er salgsdirektør hos INGO.

  Han understreger, at kunder med et Circle K kort fortsat kan anvende dette på stationen, efter den er blevet til en INGO station eller på en af de øvrige 155 INGO stationer.

  INGO åbner i de kommende måneder 26 nye stationer landet over.  Tanken på Århusvej 49 ventes at stå klar til at betjene kunderne i midten af marts.

  Tanken vil som de andre INGO selvbetjeningstanke være førende i at tilbyde danskerne benzin og diesel til lave priser. Men det er ikke det eneste krav, som INGO stiller som til deres nye stationer.

  ”Vi tror, at kunderne vil have faste lave priser frem for komplicerede rabatter og bonusser. Så lav pris vil altid være i fokus hos INGO. Men vi har også den holdning, at det skal være rart at tanke hos INGO. Derfor er vores stationer altid fyldt med lys, rene og indbydende,” siger Jesper Hyldal.

  INGO (tidligere JET) var i 1985 blandt de første i Danmark, der etablerede tankstationer med selvbetjening og lav pris på brændstof. INGO har i dag 129 stationer i Danmark og udvider løbende med nye stationer. De kommende måneder åbner INGO 26 nye stationer og kommer dermed op på 155 stationer i Danmark.

  For yderligere information og eventuelt billeder, kontakt venligst:
  Jesper Hyldal, salgsdirektør INGO, tlf. 2124 4755
  INGO har i dag 130 automatstationer i Danmark. På 39 stationer tilbyder INGO CARWASH til lav pris. INGO tilbyder en lav og fair pris til alle kunder uden komplicerede rabatter eller andre bonussystemer. Det er altid den lave pris på prisskiltet, der gælder.
  INGO har siden 2012 været ejet af det canadiske selskab Alimentation Couche-Tard.

 • INGO åbner station i Fjerritslev 2019-04-27

  Fjerritslev er kommet med på kortet over byer med de karakteristiske orange INGO tankstationer i Danmark. På Aalborgvej 241 i Ålegårds Mark har INGO netop åbnet en station.

  ”Vi har glædet os meget til at åbne i, så borgerne i Fjerritslev og omegn får endnu bedre mulighed for at tanke benzin til lav pris. INGOs koncept med selvbetjening og lave priser er fremtidens måde at tanke benzin. Vi bygger på lang erfaring med det koncept, og derfor glæder vi os til at vokse med endnu flere stationer,” siger Jesper Hyldal, der er salgsdirektør hos INGO.

  Han understreger, at kunder med et Circle K kort fortsat kan anvende dette på stationen, efter den er blevet til en INGO station eller på en af de øvrige 155 INGO stationer.

  Tanken på Aalborgvej 241 vil som de andre INGO selvbetjeningstanke være førende i at tilbyde danskerne benzin og diesel til lave priser. Men det er ikke det eneste krav, som INGO stiller som til deres nye stationer.

  INGO åbner i de kommende måneder 26 nye stationer landet over. 

  ”Vi tror, at kunderne vil have faste lave priser frem for komplicerede rabatter og bonusser. Så lav pris vil altid være i fokus hos INGO. Men vi har også den holdning, at det skal være rart at tanke hos INGO. Derfor er vores stationer altid fyldt med lys, rene og indbydende,” siger Jesper Hyldal.

  INGO (tidligere JET) var i 1985 blandt de første i Danmark, der etablerede tankstationer med selvbetjening og lav pris på brændstof. INGO har i dag 129 stationer i Danmark og udvider løbende med nye stationer. De kommende måneder åbner INGO 26 nye stationer og kommer dermed op på 155 stationer i Danmark.

  For yderligere information og eventuelt billeder, kontakt venligst:
  Jesper Hyldal, salgsdirektør INGO, tlf. 2124 4755
  INGO har i dag 130 automatstationer i Danmark. På 39 stationer tilbyder INGO CARWASH til lav pris. INGO tilbyder en lav og fair pris til alle kunder uden komplicerede rabatter eller andre bonussystemer. Det er altid den lave pris på prisskiltet, der gælder.
  INGO har siden 2012 været ejet af det canadiske selskab Alimentation Couche-Tard.

Jesper Hyldal

Salgsdirektør INGO Danmark
tlf. 2124 4755