Image
Sustainability hero

Vores bæredygtighedsrejse

Vores rejse mod en renere og bedre fælles fremtid fortsætter. Vi bestræber os på at træffe foranstaltninger, der kan reducere miljøpåvirkningen, skabe grundlag for en inkluderende arbejdsplads og støtte vores samfund – for på den måde at gøre en forskel for planeten, mennesker og velstanden. Vi vil give vores kunder enkle, bæredygtige valg. Og vi arbejder på at reducere emission, reducere affald, genbruge vand og gøre vores rejse mere bæredygtig.
Image
Planeten

Planeten

Vi vil give vores kunder enkle og bæredygtige valg – både hvad angår renere brændstof, affald og vand. Vi arbejder på at reducere emission og reducere affald, så vores rejse bliver mere bæredygtig.

Image
julem1

Socialt engagement

INGO støtter Julemærkehjemmene i deres arbejde for at give udsatte børn et liv uden mobning, ensomhed og mistrivsel.

Image
Mennesker

Mennesker

Vi arbejder på, at vores ansatte skal have et sikkert og inkluderende arbejdsmiljø globalt. Det er vores ønske, at alle skal føle sig trygge, respekterede og få den støtte, de har brug for.

Image
two guys

Brændstof

For at komme i mål med FN’s verdensmål for en bæredygtig udvikling, skal udledningen af CO2 fra vejtransport mindskes med 40-60%. Det indebærer, at vi skal reducere vores afhængighed af fossile brændstoffer.

Image
Velstand

Velstand

Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører, samfundet og øvrige interessenter omkring os for altid at sikre, at vi hjælper hinanden med at tage bæredygtige skridt fremadrettet.

Image
station

Act to evolve

Vi er en del af Couche-Tard. Her kan du få indblik i vores globale bæredygtighedsrapport og læse mere om bæredygtighedsarbejdet i ACT.