Image
STATION HERO
Image
station hero mobile

Vores filosofi er enkel - Kom længere for pengene

Siden starten i Sverige i 1978 har vi arbejdet med filosofien at ingen skal betale mere end det er nødvendig for at tanke sin bil. INGO har idag ca 445 stationer i Sverige og Danmark.

INGO er rene, pæne og fuldt oplyste automatstationer, hvor du trygt, hurtigt og nemt altid kan tanke benzin og diesel til en lav pris. Ud over brændstof til lav pris, kan du også vaske bilen til en fast lav pris på udvalgte INGO-stationer rundt omkring i landet. 

God kvalitet behøver ikke koste alverdens 

Hemmeligheden ved at være hurtigst og billigst i klassen er at skære alt det overflødige væk – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Og det er præcis, hvad vi har gjort. Vi har et klart billede af, hvad vi gerne vil tilbyde vores kunder, og har nøje udtænkt og standardiseret enhver detalje. Hos INGO, får du nøjagtigt det, du har brug for. Hverken mere eller mindre.

INGO er en del af det canadiske firma Alimentation Couche-Tard, Inc. 

Image
Two girls image card

INGO & Julemærkefonden

Vi i INGO er stolte af vores samarbejde med Julemærkefonden, der i mere end 100 år har hjulpet børn og unge mellem 7-14 år, der udsættes for mobning, ensomhed og som ikke har det godt.

Image
Two girls image card

Kom længere for pengene

Skal du fragte fanger til fængslet er det skidt at løbe tør for brændstof… Heldigt at du så kommer længere for pengene med INGO.

Image
Two girls image card

Miljø og sikkerhed

Hvordan du kører og reagerer som bilist, påvirker vores miljø og klima mere, end du tror. Her er nogle enkelte råd, som gør, at du både sparer penge og kører mere sikkert.