Image
STATION HERO
Image
station hero mobile

INGO er også bilvask til en lav pris

En smukt skinnende bil giver masser af køreglæde, især når det kan gøres til en lav pris! Derudover øges sikkerheden og bilens levetid forlænges.

På hele 40 af vores i alt 155 automatstationer kan du vaske bilen fra 49 kr. (enkelte stationer fra 59 kr.). Vaskehallerne er enkle og brugervenlige og med et udvalg af vaskeprogrammer i forskellige prisklasser.

Vores stationer er miljøvenlige, da alt det vand, der bruges, rengøres og genanvendes. Ligeledes er alle rengøringsmidler svanemærket.

I vores CARWASH er børsterne skiftet til SofTecs®, som 15 millioner medlemmer af det tyske ADAC har kåret som de bedste. De er skånsomme, ridser ikke lakken og får din bil til at skinne!

Skal din bil plejes ekstra, er vaskene med SHINETECS ULTRA og RAINTECS ULTRA det perfekte valg. SHINETECS ULTRA giver bilen en beskyttende hinde, der hjælper med til at sikre en mere varig glans. RAINTECS ULTRA er en koncentreret voks med avanceret vejrbeskyttelse og en vandafvisende effekt. Den giver enhver billak en fremragende glanseffekt.

Hos INGO går lav pris og kvalitet altid hånd i hånd.

Spørgsmål og svar