Image
INGO <3 FIRST CAMP

Sommer, sol og bilferie. Det bliver godt at komme afsted!

Det er med stor glæde, at vi har indledt et samarbejde med Skandinaviens største campingkæde, First Camp. Samarbejdet indebærer, at I vil kunne finde os på udvalgte campingpladser sommeren igennem, hvor vi glæder os til at møde nye som gamle kunder. Hvis du har downloadet INGO-appen, eller er medlem af First Camp Club, kommer der også forskellige særtilbud til dig i både Danmark og Sverige.

Til dig, der har downloadet INGO-appen, har vi lige nu et supertilbud, hvor du får 20% rabat på First Camps destinationer i Sverige og Danmark. Så kan du få styr på ferien i hytte eller på campingplads – eller hvorfor ikke prøve glamping? Book din campingoplevelse her: www.firstcamp.dk.

Hvis du har downloadet appen og vil gøre brug af rabatten, skal du bruge bookingkoden i nyhedsbrevet om vores samarbejde med First Camp, der er sendt ud. Har du for nyligt downloadet INGO-appen, er bookingkoden i din velkomstmail. I vores app kan du desuden spille sjove spil med chance for at vinde gratis liter, holde styr på dit brændstofforbrug og nemt finde vej til vores stationer. Hent INGO-appen her.

Med INGO kommer du længere for pengene denne sommer!
 

20% rabat på al overnatning, campingpladser, sommerhuse, hoteller og telte/glamping. Bookingen skal ske online på www.firstcamp.dk med koden: INGO. Tilbuddet gælder t.o.m. den 31/12 2023 med undtagelse af ugerne fra 27 til 32. Tilbuddet gælder kun ny- og forbookinger afhængig af tilgængeligheden på kædens svenske og danske campingpladser. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Gælder ikke firmaovernatning eller sæsongæster. First Camp Club loyalitetspoint gives ikke ved bookinger med rabatkode.

 

Hente appen:

Direkte på mobilen

  • Hent INGO-appen i Google Play eller App Store.
  • Opret en profil i appen, og tilknyt det kort, du ønsker.

Spørgsmål og Svar