KONKURRENCEBETINGELSER FACEBOOK & INSTAGRAM

KONKURRENCEPERIODE 
24. november – 22. december

DET KAN DU VINDE 
I perioden 24. november – 22. december udtrækker vi i alt 20 vindere med chancen for at vinde 10 gratis liter brændstof.

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN
Du deltager ved skrive dit gæt i kommentarfeltet i konkurrencen på Facebook. I tilfælde af gevinst skal du være registreret bruger af INGO-appen.

SÅDAN FINDES VINDERNE
Vi trækker vinderne ved at indsamle alle de korrekte kommentarer og nummerere disse. Derefter anvender vi en generator til at finde 5 tilfældige vindere pr. uge. Vi offentliggør vinderne i en kommentar under det oprindelige indlæg, og beder vinderne sende en privat besked til os på Facebook.

PRÆMIEUDDELING
Hvis du vinder, beder vi dig om det navn, tlf.nr. og mailadresse, du bruger til at logge på INGO-appen. Dette er for at sikre, at du får dine gevinster.
INGO vil aldrig bede dig bankoplysninger eller lignende i forbindelse med konkurrence. - Hvis nogen beder dig om sådanne oplysninger på Facebook eller Instagram, undlad venligst at klikke på det og giv os besked hvis muligt.
 

 

Konkurrencen løber til og med den sidste dato, som er angivet i konkurrenceopslaget.

Ovenstående vilkår gælder i hele konkurrenceperioden.

Du skal være 16 år for at kunne deltage.

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig konkurrencens betingelser samt Facebooks generelle vilkår og betingelser. Du accepterer herunder, at INGO må kontakte dig og bruge dine kundeoplysninger i tilfælde af, at du er en af vinderne.

ANSVARSFRASKRIVELSE VEDRØRENDE META

Når du afgiver informationer og tilladelse, gives disse alene til INGO, Circle K Danmark A/S.
 

FORMELT OM KONKURRENCEN

Konkurrencen finder sted på INGO Danmarks Facebook- og Instagramside og organiseres af INGO, Circle K Danmark A/S, DK-2450 København SV

Ansatte hos INGO og Circle K Danmark A/S, medlemmer af deres husstande samt samarbejdspartnere kan ikke deltage.

Konkurrencen er ikke købsbetinget.